LOGISTIEK

Als u bij ons een unit huurt staat er een aanhangwagen voor u klaar waar u 2 dagen gratis gebruik van kunt maken. Hiermee kunt u uw spullen van en naar uw unit vervoeren. Voor de grote en dichte aanhangwagens vragen we een kleine vergoeding.

Ook bieden we tegen een geringe vergoeding hulp aan met een vorkheftruck, zodat het verplaatsen van zware spullen een peulenschil wordt.

 

Als voorbeeld:

We zetten met behulp van onze vorkheftruck een door u gehuurde box op een aanhangwagen, deze kunt u op uw gemak op uw eigen locatie vullen. Als u vervolgens na het laden weer bij ons bent aangekomen pakken we de box er met de vorkheftruck weer af en sluiten hem middels een plaat en we verzegelen hem door middel van een stalen kabel met hangslot en zetten hem binnen in onze loods. Zo staan uw spullen veilig en goedkoop opgeborgen.

Ook een gezamenlijke unit huren is wellicht een goede en goedkope oplossing om bijvoorbeeld uw lounge set in de winter op te slaan,
we hebben units tot 6 meter lengte. We kopen continue nieuwe units bij, zodat voor iedereen een passende oplossing te realiseren is.
Ook bestaat de mogelijkheid om units bij ons te kopen.